HOME




   
 
BOWLING TENPIN: BONS RESULTATS DE CRISTINA SANZ AL MUNDIAL INDIVIDUAL  (01.10.2012)
     
 

















La representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling Cristina Sanz ha obtingut molt bons resultats als primers Campionats del Món individuals (Wordl Singles Championships) celebrats del 18 al 26 de setembre a Xipre amb la participació de 44 federacions nacionals. Sota la direcció tècnica de Luz Adriana Leal, amb un total de 2.348 pals i una mitjana de 196, s’ha classificat en la 33a posició d’un total de 57 participants, prop dels resultats de les finalistes (202 de mitjana).


Cristina Sanz forma part de l’equip català que va guanyar una de les 15 places europees per disputar els campionats del món per seleccions nacionals que se celebrarà l’any vinent a Las Vegas (EUA).

Kelly Kulick i Chris Barnes (EUA) han estat els campions de la primera edició d’aquesta competició, celebrada a les instal•lacions de The Galactica Bowling Center de Limassol. Les medalles de plata han estat per a Diana Zavjalova (Letònia) i Tommy Jones (EUA), i les de bronze per a Aseret Zetter (Mèxic) i Esther Cheah (Malàisia) en dones, i per Andrés Gómez (Colòmbia) i Osku Palermaa (Finlàndia) en homes.


La propera competició internacional de la federació catalana serà l’European Champions Cup que se celebrarà als Països Baixos a l’octubre amb la participació de Lia Mojarro i Marcial Ovide, campions nacionals.


http://www.cbf.com.cy/wsbin/hweb?-V=index&_FSECTION=2500&-dindex.html&-Sr&_VSECTION=0000


 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades