BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE, 13È CLASSIFICAT A LA COPA D’EUROPA  (25.10.2012)

Marcial Ovide i Lia Mojarro, representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van obtenir bons resultats a la Copa de Campions d’Europa 2012, celebrada a la Haia del 15 al 22 d’octubre.

Marcial Ovide, amb un total de 4.799 pals (200 de mitjana) es va classificar en la 13a posició, el millor registre va ser en el patró d’oli mig amb un total de 1671 (208 de mitjana).

Lia Mojarro en el seu debut es va classificar en la 23a  posició, amb un total de 4.451 pals (185,50 de mitjana). Cal destacar la partida de 268 amb la que va inaugurar el seu marcador en el patró d’oli curt i la millor sèrie assolida en el patró mig de 1550 pals (193,75 de mitjana).

Les dificultats de joc en la darrera sessió van impedir que els nostres representants es classifiquessin per a la final.

Daria Kovalova (Ucraïna) és l’actual campiona en imposar-se a l’alemanya Birgit Pöppler per 2 a 1, en categoria masculina el suec James Gruffman es va erigir campió 2012 en guanyar per 2 a 0 a Yoan Alix (França).

Un total de 78 esportistes (36 femenines i 42 masculins) de 41 federacions europees van prendre part a la competició organitzada per la Federació Holandesa.