HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA SEGONA VOLTA DE LA LLIGA CATALANA  (02.02.2013)
     
 
























La segona volta de la Lliga Catalana de bitlles va començar amb normalitat el 12 i 13 de gener. El bon temps va permetre que els 7 grups reprenguessin la competició, després de l’aturada hivernal.


Fins ara, la Galera i el Siuranenc d’Horta A lideren amb molta comoditat la classificació dels grups 1 i 2, mentre que en el grup 3 hi ha una dura lluita entre el Guinardó i el St. Llorenç la Mola. Vilanova de Bellpuig encapçala la classificació del 4t grup, seguit a certa distància de Benavent i Mas Duran, i  Ivars A és capdavanter del grup 5 per davant del Castellserà A.


En el grup 6, el Seròs i l’Albesa lluiten pels primers llocs, mentre que l’Igualada encapçala la classificació del grup 7, on Vallverd A, Torà, Tàrrega i Cervera es disputen la següents posicions. Alls Secs Piquen A i Llofriu dominen amb comoditat els grups 8 i 9, seguits d’Els Cremats A i Begur, respectivament


En acabar la competició regular, els dos primers classificats de cada grup participaran al Campionat de Catalunya de Clubs, previst per al diumenge 26 de maig a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i  organitzat pel C.B. Vilafranca.


Foto: Vilafranca-Siuranenc A



http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp





 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades