HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLOFRIU I VALL-LLOBREGA, CAMPIONS DE LA LLIGA GIRONA A MONT-RAS  (22.04.2013)
     
 
 

El cap de setmana passat, els equips del Llofriu i del Vall-llobrega es van proclamar campions de la Lliga de Girona de primera i segona divisions, respectivament, a Mont-ras.


El C.B. Llofriu va encapçalar la classificació amb 29 punts. Josep Alsina, Antonio Múñoz, Antonio Velasco, Andreu Torres, Òscar Pont i Manolo Velasco,  formaven part de l’equip. En segon lloc, es classificà el C.B. Alls Secs Piquen A  amb 25 punts. Joan Perea, Jordi Burgas, Maria Cuenca, José L Sánchez, Rafa Contreras, Julian Rivera i Jordi Sotelo eren els jugadors de l’equip.


Pel que fa a la segona divisió, el C.B. de Vall-llobrega obtingué el trofeu de campió ja que mantingué l’avantatge de 4 punts que tenia en començar la jornada respecte al segon classificat Amics per sempre d’Escalanyà. Formaven l’equip del C.B. de Vall-llobrega, Francisco Ruiz, Jordi Ruiz, Manel Aguilar, Marc Mont, Margarita García, Gemma Burgas i Lluïsa Seriñà. Pertanyien a l’equip d’Amics per sempre, Juan A. Mera, Ramon Barnils, Francisco Màrtir, Francisco Monge, Marcelino Soria, Marina Barnils i Horacio González.


Les 5 millors classificacions individuals van ser per a Joan Perea (Alls Secs), seguit per Josep Alsina (Llofriu) i Andreu Colls (Els Cremats), Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), millor classificada femenina. Un total de 137 esportistes i 19 equips de Girona participaren en aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


El lliurament de trofeus va anar a càrrec d’Ernest Darder, delegat a Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


 


Foto 1: Campions i subcampions de 1a i 2a


Foto 2: Llofriu


Foto 3: Alls Secs


Foto 4: Vall-llobrega


Foto 5: Amics d’Esclanyà


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades