HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL BELLMUNT, CAMPIÓ DE LA LLIGA CAMP-PRIORAT 2012-2013  (29.04.2013)
     
 
L’equip Bellmunt B va confirmar el seu lideratge en la lliga Camp-Priorat 2012-2013 en la darrera jornada, el 21 d’abril a Bellmunt del Priorat, amb un total de 46 punts.  Després de lluitar per a la segona posició fins a la jornada 24, Salomó Blau va obtenir la 2a posició, amb 42 punts, i Cornudella, la tercera, amb 38 punts.

L’equip campió, que va encapçalar en tot moment la classificació de la lliga, estava  format per Victòria Morales, Jordi i Ramon Marco, Carles Pujol, Xavier Sentis Javier Moreno, Antonio Cano i Francesc.


Els membres de l’equip Salomó Blau són Albert Ferrando, Juanma Jiménez, Xavier Sabater, Joan Calvet, M. Teresa Flores, Aleix Hierro, Oriol Creus i Pere Daura i els de l’equip de Cornudella, Paco Carrión, Rosa Mestres, Judith Cot, Jordi Anglés, Anna Carrión, Joel Argilaga, Pilar Clavé i Àngels Torné.


Les millors classificacions individuals van ser per a Martí Robles (Cabacés Groc), seguit per Rafael Robles (Cabacés Verd) i Josep Ramon Argilaga (Rajoler Negre). Un total de 126 esportistes i 16 equips del Camp i Priorat  participaren en aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Michael Sellwood, delegat de la lliga.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1 Equip Bellmunt


Foto 2 Equips lliga Camp - Priorat 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades