HOME




   
 
BITLLES CATALANES : EL C󷷷B󷷷C󷷷 LLOFRIU CAMPIÓ DE CATALUNYA DE CLUBS  (29.05.2013)
     
 
L’equip del C.B.C. Llofriu, format per Antonio Velasco, Antonio Muñoz, Andreu Torres, Oscar Pont, Manolo Velasco, Josep Alsina i David Rechas, es va proclamar per segon any consecutiu campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), el passat 26 de maig.

 En aquest dinovena edició del campionat de Catalunya hi van participar 19 equips de tot el país. Tots ells van disputar dues partides de classificació, i els cinc millor es van classificar per a la final. L’equip de Llofriu, que havia entrat com a tercer millor equip en les partides de classificació, va aconseguir en la final 375 punts, superant el C.B. Igualada (352), el C.B. Siuranenc d’Horta (348), el C.B. la Galera (336), i el C.B.C. els Cremats de Mont-ras (309).


El campionat va estar organitzat pel C.B. Vilafranca, i el seu president Jaume Llordes va estar acompanyada en el lliurament de trofeus per Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Aureli Ruíz, Jordi Solà i Raimon Gusi, regidors de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. L’organització va comptar amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la UFEC i el Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/resultats/12-13/CAMPIONAT%20CATALUNYA%20CLUBS.PDF


 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades