HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2013  (12.06.2013)
     
 

Conjuntament amb el campionat absolut i sub 25, també va tenir lloc a Cervera el passat 9 de juny, el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 5 nens i 5 nenes de cada categoria, representant a 14 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també saben competir.


En categoria benjamina femenina es va proclamar campiona de Catalunya Adelina Buta (Flor de Lis), seguida de Carla Fernández i Júlia Legua (Termites Llefià). En nois el campió va ser  Albert Ferrando (Salamonenca), seguit de Toni Cayuela (Alls Secs Piquen), i Manel Plaja (Mont-ras).


Irati Bort (Siuranenc d’Horta), van ser primera en la categoria alevina femenina, seguida de Núria Soler (Badalona), i Alexa Cedeño (Siuranenc d’Horta). Alejandro Jurado (Termites Llefià) va ser el campió dels alevins masculins, seguit de Ricardo Gómez (la Penya del Bistec), i Ángel Lecina (Termites Llefià).


En infantil, Ona Abras (Begur), va quedar campiona femenina, sent segona Andrea Carrascal (Flor de Lis), i tercera Helena Llordés (Flor de Lis). En infantil masculí primer va ser Xavier Coma (Flor de Lis), seguit de de Marc Mas (Flor de Lis), i Quim Ferré (la Sénia).


Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva classificació en el Circuit Individual Infantil, i els premis corresponents al Campionat de Catalunya de mans d’Elvira Costa, regidora de la Paeria de Cervera, Francesca Clua, delegada a Lleida de la Federació Catalana de Bitlles i Miquel Martí, president del club organitzador del campionat, el Club de Bitlles Cervera.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades