HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C󷷷B󷷷 SIURANENC D’HORTA CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (02.07.2013)
     
 

El C.B. Siuranenc d’Horta es proclamar campió de la desena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge a Castellar del Vallès. L’equip d’Horta (Barcelona), format per Josep Maria Vilar, Joana García, Marta Solé, Ferran Herrera, Toni Solé, Enric Vidal i Pere Solé, arrodonint una brillant temporada on han estat campions del grup 2 de Lliga Catalana, campionsde la Lliga Barcelona i tercers en el Campionat de Catalunya de Clubs.


En semifinals el Siuranenc va vèncer al C.B. Guinardó per un ajustat 342 a 341, mentre que el C.B.C. Llofriu es va desfer del C.B. la Sénia – equip revelació de la competició – per 372 a 354.


La gran final, protagonitzada pels Barcelonins i els empordanesos va ser tot un espectacle i no es va decidir fins a l’últim llançament de la partida, imposant-se el Siuranenc per un ajustat 379 a 374.


La “Final a vuit” va estar organitzada pel C.B. Castellar i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, eConsell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. En el lliurament de trofeus, Ricard Miras, president del club vallesà va estar acompanyat per Glòria Massaguer, regidora de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, Santiago Siquier, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport i Joan Ricart, president de la FCBB.



 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp




 






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades