HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JEAN MARC SAMAIN CAMPIÓ DEL 35È TROFEU CIUTAT DE BARCELONA  (21.07.2013)
     
 




El jugador belga, Jean Marc Samain, es va erigir campió del 35è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en vèncer  a Marcial Ovide (Catalunya) per només dos pals en la partida de defensa de posició. Marcial Ovide va liderar en tot moment la competició, aconseguint la millor sèrie amb un total de 1525 pals. En la primera eliminatòria, Samain es va desfer d’Artur Colomer  per 226 a 164.




El premi a la millor jugadora femenina ha estat per Reija Lundén (Filàndia) amb un total de

2537 pals.  Roosa Lundén per segon any consecutiu va guanyar el  trofeu a la millor jugadora sub 20, “ President Samaranch Trophy” . La millor sèrie femenina va estar per Luz Adriana Leal del Club Bowling Les Corts, pel que fa als premis de millor partida van ser per, Roosa Lundén (Finlàndia) amb 262 pals i Jean Marc Samain amb 285 pals.



El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec de Nina Cardona, en representació del club

organitzador juntament amb, Gabi Arranz, gerent del Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Ramon Ros i Luis Martinez representants de Bowling Pedralbes.




Un total de 45 esportistes de 6 federacions europees van prendre part a la competició, que va tenir lloc a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona del 19 al 21 de juliol, la competició va està organitzada pel Club Bowling Les Corts amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.




http://www.bcnbowling2013.cat/



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades