HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CRISTINA SANZ I ARTUR COLOMER CAMPIONS DE CATALUNYA DEL QUBICA-AMF  (03.11.2013)
     
 

 


 


 


 


 


Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts de Barcelona i Artur Colomer del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses  del Vallès, s’han erigit campions del Campionat de Catalunya Qubica-AMF, que s`ha celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling del 30 d’octubre al 3 de novembre  i representaran a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la Copa del Món Qubica-AMF 2013, que tindrà lloc a Krasnojarsk (Rússia)  del 15  al 24 de novembre de 2013.


Cristina Sanz, va liderar en tot moment la competició i va guanyar amb comoditat el títol femení seguida per la seva companya d’equip Noelia Rastrero, campiona de l’edició 2012. Cristina també va assolir les màximes sèrie i partida femenina, amb 1231 (205,16 de mitjana) i 231 pals respectivament.


En la categoria masculina, Artur Colomer va supera als seus contrincants en la final Peterssen, amb 3056 pals, seguit per Marcial Ovide del Club Diagonal (3016 pals) i Àlvar Cardona del Club Barcelona amb 3000 pals. Àlvar Cardona va aconseguir la millor sèrie amb 1351 pals (225,17) en les sèries de classificació així com la millor partida amb 265 pals.


Un total de 32 esportistes han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Roser Romero, gerent de la FCBB.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Podi amb els campions i campiones


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades