HOME

BOLOS LEONESES: LUCINIO LLAMAS CAMPIÓ DEL MÀSTER DE CATALUNYA   (10.11.2013)

Lucinio Llamas del Club El Negillón, es va classificar en el primer lloc amb un total de 352 punts, en la 11a edició del Màster de Catalunya que va tenir lloc diumenge passat a les instal·lacions del club El Negrillón situades al Poliesportiu Municipal de Bellvitge, Sergio del Manzano.

José Bretones del Club d’Horta i campió de l’edició anterior es va classificar en segona posició seguit de Juan José González del club anfitrió amb 344 i 285 punts respectivament.

En la segona categoria i en una final molt ajustada Marcelino del Blanco (285 punts) del Club d’Horta, es va imposar a Tomás Álvarez (282 punts) del Club Dama de Arintero, el tercer lloc va estar per Demetrio González amb 233 punts del Club d’Horta.

Els millors jugadors de primera i segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya: El Negrillón, Horta i Dama de Arintero van participar a la competició que va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de, José Antonio Montoya, assessor del districte 6è de l’Ajuntament de Bellvitge, Mariano González, vocal de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i els presidents dels Clubs Dama de Arintero, Angel Fernández i Agustin Moreno del Club d’Horta, Eutimio López va representat el club anfitrió.

L’esdeveniment va aplegar un públic nombrós tan durant les fases eliminatòries com a la final. La competició va estar perfectament organitzada pel Club de Bolos Leoneses El Negrillón, amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles.