HOME




   
 
BITLLES CATALANES : IGUALTAT A LA LLIGA DE TERRES DE L’EBRE  (03.12.2013)
     
 
La 25a edició de la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes (abans Lliga de Tarragona), està resultant ser una de les més disputades, amb tres equips empatats al capdavant de la classificació de primera divisió.

Després d’haver-se disputat 7 jornades -14 partides- els equips Godall A, les Cases i Deltebre comparteixen lideratge amb 20 punts, amb 10 victòries i 4 derrotes cadascun d’ells. Els segueixen l’Amposta A i la Cava A amb 17 i 16 punts respectivament. Més endarrerit trobem a l’equip A de la Galera, ja que ha disputat menys partides que els seus rivals, però com els tres primers classificats, només ha perdut 4 partides.

A segona divisió Els Valentins s’escapen en la classificació amb 26 punts, i amb una única derrota en les partides disputades. El segueix l’Amposta B amb 22 punts i empatats amb 20 punts els equips, Catalònia de Jesús A i B, i Godall C.

La propera jornada de primera divisió es disputa aquest diumenge 8 de desembre a les pistes de bitlles de l’Estadi Municpal d’Esports d’Amposta (Montsià).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto Godall A, líder la primera divisió

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades