HOME

BOWLING TENPIN: JOAN VALL CAMPIÓ DEL PRIMER TORNEIG DE REIS   (13.01.2014)

Les pistes de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts van acollir, diumenge passat la final del I Torneig de Reis, Joan Vall del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires en va ser el campió.

Joan Vall va imposar-se a Eloy Cinca del Bowling Club Diagonal de Barcelona en l’eliminatòria final per 651 a 644, mentre Pedro Jimenez (BC Diagonal) mantenia la tercera posició davant de Benito Boira (BC Diagonal), 605 a 592.

Susanna Llaona del Nou Bowling Club de Mataró va assolir la millor partida femenina amb 254 pals, la millor partida masculina la va aconseguir el jugador del Club Bowling Barcelona, Álvaro-José Cardona amb 277 pals.

La competició es va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus de mans de Marcial Ovide, director del torneig.

Un total de 68 esportistes de 13 clubs catalans van prendre part a la competició que va tenir lloc del 7 al 12 de gener a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.