HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AQUEST CAP DE SETMANA ES DECIDEIXEN ELS GRUPS D’ASCENS I PERMANENCIA DE LA LLIGA CATALANA   (06.02.2014)
     
 
Aquest cap de setmana es juga la darrera jornada de la lliga catalana de primera i segona divisió masculina per definir els grups que disputaran les finals pel títol i permanència.

En el grup A de la primera divisió, Diagonal A, Joventut A i Sweetrade A es jugues les tres primeres places, metre que en el grup B hi ha una forta lluita entre els equips Comarcal i Cat Figueres A per aconseguir la tercera plaça del grup de la final pel títol, Barcelona A i Seven-3 A ja tenen la feina feta.

Pel que fa a la segona divisió només Sweetrade B, Nàstic A i Diamond A tenen assegurada la plaça pel grup d’ascens, Seven-3 B, Joventut B i Xtreme hauran de lluitar de valent per aconseguir una de les preuades places per l’ascens.

Les instal•lacions de d’Aro Bowling de Platja d’Aro, acullen als equips de primera divisió, mentre que els equips de segona divisió disputaran les seves partides a Diverland – Les Gavarres de Tarragona.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades