HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA  (11.02.2014)
     
 
El passat cap de setmana les instal•lacions d’Aro Bowling de Platja d’Aro, van acollir la darrera jornada de Lliga Catalana de la primera divisió masculina on es van definir els grups que disputaran les finals pel títol i permanència.

Els equips dels Clubs, Barcelona i Diagonal (Barcelona), Sweetrade (Les Franqueses), Joventut Al-vici (Castelldefels), Seven-3 (Sant Esteve Sesrovires) i Cat Figueres (Figueres), jugaran la final pel títol de primera, mentre que els equips New Strikes (Barcelona), Cats (Mataró), Les Gavarres (Reus) Comarcal i Vallès (Terrassa) i Black Bowl (Platja d’Aro), ho faran per mantenir la categoria.

Cal destacar els bons resultats individuals, 10 jugadors han superat els 200 pals de mitjana, Axel Guimó (Club Diagonal) amb una mitjana de 225,35, ha estat el millor, seguit d’Àlvar Cardona (Barcelona) 214,61, Artur Colomer (Sweetrade) 209,97 i Moises Pérez (Diagonal) 208,25 com a més destacats. Pel que fa als resultats d’equip el B.C. Diagonal (grup A) i C.B. Barcelona (grup B) han estat els líders amb 107 i 106 punt respectivament.

Les finals tindran lloc els dies 10 i 11 de maig a les instal•lacions de New Park Vallès de Terrassa.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

foto: Diagonal A líder del grup A

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades