HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE SEGONA DIVISIÓ MASCULINA  (12.02.2014)
     
 
Les instal•lacions de Bowling Diverland – Les Gavarres de Tarragona, van acollir la tercera concentració de la Lliga Catalana de segona divisió masculina el passat cap de setmana, en aquesta jornada es van definir els grups per les finals d’ascens i permanència.

Els equips dels clubs, Nàstic A (Tarragona), Sweetrade B (Les Franqueses) i Diamond A (Sabadell), ja tenien la classificació assegurada per jugar la final d’ascens, que juntament amb Seven-3 B (St. Esteve Sesrovires) Joventut Al-Vici B (Castelldefels) i Terrassa A (Terrassa), lluitaran per aconseguir una de les 3 places de l’ascens. El grup per a la permanència el formen els equips, Xtreme A, Flecha-1 , Barcelona B i Diagonal B de Barcelona, juntament amb Cat Figueres de Figueres i Penedès d’El Vendrell.

L’equip del Sweetade Bowling Club amb 119 punts ha liderat en tot moment el grup A d’aquesta divisió, superant per 34 punts el 2n classificat. Pel que fa al Grup B l’equip del Nàstic ha superat per 9 punts al Diamond els dos equips han dut un duel particular tota la temporada. Els jugadors més destacats individualment han estat, Diego Peña del Club Diamond amb una mitjana de 207, Robert Mills (Barcelona) i Jordi Ponsico (Joventut) 195,38 i 195,11 respectivament, Josep Oriol Navarro (Diamond) amb 194,18 i Emilio Hernàndez (Xtreme), Juan J Bustos (Seven-3) i José Martínez (Nàstic) amb més de 193 pals de mitjana.

Les finals se celebraran els dies 3 i 4 de maig a les instal•lacions de Bowling Center Blanes.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip Sweetrade format per Xavier Pique, David Casals, Carlos Figuls i Patrick Guerre

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades