HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS EQUIPS PER LA FINAL DE LLIGA CATALANA DE TERCERA DIVISIÓ MASCULINA  (18.02.2014)
     
 
Empuriabrava, Nàstic B, Seeker’s, Nou A i Granollers A i B, són els equips classificats per disputar la final de lliga catalana de tercera divisió masculina, després dels resultats obtinguts en la tercera concentració celebrada el cap de setmana passat.

Les instal•lacions de New Park Mataró van acollir el passat cap de setmana la tercera concentració de lliga catalana de 3a divisió, en aquesta jornada es van decidir els equips que jugaran la final per obtenir una de les tres places d’ascens.
L’equip d’Empuriabrava format per, Eric Larieu, Daniel Puentes, Domingo Puentes, Yuris Alcides, Julio Mañas, Ender Ortiz i Marcio Silva, han liderat el seu grup tota la temporada aconseguint 117 punts del 150 que estaven en joc, seguits pels equips A del Club Granollers (106 punts) i Seeker’s de Barcelona amb 70 punts. L’equip B del Nàstic Bowling Club de Tarragona, ho ha estat del grup B, aconseguint un total de 104 punts, juntament amb l’equip B del Granollers i l’equip A del Nou Bowling Club de Mataró.

Les millors classificacions individuals han estat per, Antonio López del Club Terrassa, amb 186,70 de mitjana, Antonio Díaz del Nàstic, Julien Droz de Granollers i Avelino Antunez del Terrassa, que han superat el 182 de mitjana.

La final se celebrarà el proper 30 de març a les instal•lacions de Bowling Diverland - Les Gavarres de Tarragona

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip Empuriabrava


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades