HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA TERCERA EDICIÓ ELS CIRCUITS INDIVIDUALS   (20.02.2014)
     
 
Aquest cap de setmana es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes d’aquesta temporada. Aquesta és la tercera edició dels circuits individuals, dividits per categories d’edat.

Dissabte dia 22 comencen les jornades dels circuits Infantil (per a jugadors/es de categoria benjamina, alevina i infantil), i el Sub 25 (cadet, juvenil i sènior menor de 25 anys). Hi haurà competició a Godall (Montsià), Badalona (Barcelonès), Linyola (Pla d’Urgell), Begur (Baix Empordà) i Tordera (Maresme).

Pel que fa a la categoria sènior, diumenge 23 es posarà en marxa a, La Galera (Montsià), Salomó (Tarragonès), Barcelona (Barcelonès), Torelló (Osona) Vallverd d’Urgell (Pla d’Urgell), Cervera (Segarra), Igualada (Anoia) i Begur (Baix Empordà)

Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 22 i 23 de març, 26 i 27 d’abril i 10 i 11 de maig. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran per al Campionat de Catalunya Individual, que se celebrarà a Torelló el dia 8 de juny

La competició està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Campions juvenils 2013


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades