HOME

BOWLING TENPIN: MIGUEL A SEOANE GUANYA EL III TORNEIG XTREME   (24.03.2014)

Miguel Ángel Seoane, del Club Seven-3, es va erigir campió del tercer Torneig Xtreme en vèncer per 213 a 203 a Artur Colomer del Sweetrade B.C., en l’eliminatòria anterior Miguel A. es va desfer de Marcial Ovide del Club Diagonal per 267 a 234, mentre que l’Artur es va imposar a Arturo Sánchez del Club Diagonal per 191 a 185.

Desprès de 6 sèries de classificació, diumenge va tenir lloc la final per eliminatòria entre els 16 millors classificats, Íngrid Julià del Club Les Corts i Lia Mojarro del Club Seven-3 van ser les úniques representats femenines a la final.

Tot i que la competició és amb handicap cal destacar els bons resultats scratchs de Marcial Ovide (Club Diagonal) que amb una mitjana de 234 ha estat el millor jugador i Axel Guimó (Club Diagonal) que va aconseguir la millor sèrie de classificació amb 1429 (238 de mitjana) i la millor partida amb 289, en categoria femenina Cristina Sanz del Club Les Corts s’adjudica la 1a posició amb una mitjana de 198,92 i la millor partida femenina amb 256 pals, la millor sèrie de classificació femenina és per Lia Mojarro amb 1252 (208 de mitjana)

Un total de 66 esportistes de 16 clubs catalans van participar en aquesta edició del Torneig Xtreme Bowling Club, celebrada del 15 al 23 de març a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec de Yolanda Mateos, presidenta del Club.La competició ha estat organitzada per l’Xtreme Bowling Club , amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.