HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÀLVAR CARDONA ASSOLEIX BONS RESULTATS AL EURO CHALLENGE 2014  (26.03.2014)
     
 
Àlvar Cardona del Club Bowling Barcelona, va aconseguir molt bons resultats al Euro Challenge 2014 que va tenir lloc a les magnifiques instal•lacions del Dream Bowl Palace de Munich del 15 al 23 de març.

L’Àlvar amb una sèrie de 1330 (221,66 de mitjana), es va classificar en la posició 136 de la general, desprès de 4 entrades en les que ha obtingut molt bons resultats, a la competició hi ha participat 338 jugadors de 33 federacions de tot el món. El jugador català va compartir pistes amb alguns dels jugadors més rellevants d’aquest esport com Chris Barns, Tim Mack i Kent Marshall, campió del torneig dels EUA i els europeus Martin Larsen, Mika Koivuniemi, Dominc Barret i Daniel Fransson (2n classificat del torneig) entre altres.

Aquesta ha estat l’onzena edició del torneig, Tessalònica (Grècia) va acollir les 4 primeres edicions, mentre que del 2008 al 2012 es van celebrar a Saint Maximin (França) des de l’any passat el Deam Bowl Palace de Munic acull la competició, una de les proves més prestigioses del circuit que ostenta la categoria Platinum juntament amb el Qatar Open.

http://brunswickeurochallenge.com/results-2014/

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades