HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CABACÉS VERD CAMPIÓ DE LA LLIGA CAMP-PRIORAT  (16.04.2014)
     
 
El C.B. Cabacés ha aconseguit el seu primer títol oficial en imposar-se a la lliga Camp-Priorat de bitlles catalanes per davant del Bellmunt B, campió la darrera temporada, i el Salomó Blau, tercer classificat. La última jornada d’aquesta competició es va disputar a la Vilella Baixa (Priorat), el passat diumenge 13 d’abril.

A la bona actuació del Cabacés Verd cal sumar-hi la de l’altre equip del club, el Cabacés Groc, que ha acabat la lliga en quarta posició a només un punt del Salomó Blau, convertint-se en l’equip revelació de la temporada.

Individualment, els millors jugadors de la temporada també han estat del C.B. Cabacés: Rafel Cerezo (Cabacés Verd), i Martí Robles (Cabacés Groc) campió de Catalunya Individual 2011, han estat primer i segon en aquest apartat, amb una mitjana de quasi 69 punts partida, seguits de Paco Carrión del C.B. Poboleda.

Però la gran sensació de la temporada ha estat Albert Ferrando, jugador de categoria alevina del Salomó Blau, que ha acabat la temporada en 11a posició, amb més de 65 punts de mitjana i que ha estat capaç de fer una partida perfecta de 90 punts.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: equip Cabacés Verd

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades