HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GODALL A CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE  (06.05.2014)
     
 
L’equip A del C.B. Godall s’ha proclamat campió de la 25a edició de la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes (abans Lliga de Tarragona), en una de les finals de Lliga més emocionants que es recorden. L’equip segon classificat, empatat a 46 punts amb el primer, ha estat la Galera A, i tercer, amb 42 punts l’equip de Les Cases.

A segona divisió Els Valentins ha estat el campió amb un total de 46 punts, seguit de Catalònia de Jesús A amb 42 punts i Godall C amb 41punts.. Aquests dos equips seran els que jugaran la promoció d’ascens.

Els llocs de cua de la primera divisió també s’han decidit en la última jornada, els Alfacs perd la categoria, i Santa Bàrbara i la Cava B hauran de jugar-se la permanència amb el segon i tercer classificats de segona divisió.

Individualment, Jaume Fandos (Amposta), i Ana Maria Muñoz (Godall), han estat els millors tiradors de primera divisió, mentre que a segona han dominat aquesta classificació Juan Bautista Paulo (Vinaròs), i Leo Mateu (Godall).

Com ja és tradició Camarles va acollir la darrera jornada celebrada el passat dia 1 de maig, un cop finalitzada la competició va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus a càrrec de Gemma Millán en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Fermí Martí president del Club Camarles acompanyats per Roser Romero, gerent de la federació. En ocasió del 25è aniversari tots els clubs van rebre un diploma.

Foto: Equips 1a divisió amb Gemma Millán i Fermí Martí

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades