HOME

     
  
 
 
   
  BASES DE COMPETICIÓ COPA GENERALITAT DE BOWLING 2021-2022

Aquesta competició es regirà per les presents Bases de Competició i per allò que disposa el Reglament de Copa Generalitat i Reglament General de Competicions Oficials de Bowling.

La Copa Generalitat es disputarà per equips, aquest poden ser masculins, femenins o mixtes, cada equip estarà format per 4 jugadors/es, podent-se alinear dos reserves.

La competició serà per eliminatòries previ sorteig un cop tancades les inscripcions.

1. Inscripcions

1.1. Per prendre part en la competició, tots els clubs interessats hi han d’inscriure prèviament el seu equip (dos equips màxim per club). Per això, cal formalitzar el full d’inscripció i fer-lo arribar a la seu de la FCBB o al correu electrònic gerencia.fcbb@fcbb.cat, adjuntant el comprovant d’ingrés de 25 € per equip de drets d’inscripció.

1.2. El preu per jornada es de 60 € per equip


2. Sorteig

2.1. Un cop finalitzat el termini d’inscripció – del 15 al 21 de novembre de 2021 – el dia 23 de novembre de 2021, a les 10 hores, a la seu de la FCBB, es realitzarà un sorteig per decidir el quadre de la competició.


3. Calendari

3.1. El campionat es desenvoluparà segons el calendari aprovat per la FCBB i que marqui el sorteig de la competició.

1/32 de final: 11/12 de desembre de 2021 (aquesta eliminatòria es disputarà si hi ha més de 32 equips inscrits)

1/16 de final: 29/30 de gener de 2022

1/8 de final: 26/27 de febrer de 2022

1/4 de final: 26/27 de març de 2022

Final a 4: diumenge 5 de juny de 2022


4. Equips

4.1. Els equips estan formats per 4 jugadors/es titulars i un màxim de 2 jugadors/es reserva.

4.2. És obligatori l’ús de l’uniforme complet del club, polo i pantalons del mateix color, en els equips mixtes les dones podran dur faldilla, pantalons curts o llargs. En cap cas es permet l’ús de pantalons o faldilla texans, tampoc està permès als homes l’ús de pantalons curts.

4.3. Les alineacions dels equips s’han de fer arribar per escrit a l’adreça electrònica gerencia.fcbb@fcbb.cat. El termini màxim per fer-les arribar és el dimarts abans de l’eliminatòria.

4.4. La federació informarà de cada eliminatòria a través del correu electrònic i al web, a l’apartat Convocatòries Copa Generalitat.


5. Sistema de joc

5.1. Equips de 4, enfrontaments individuals tots contra tots en cada una de les eliminatòries, l’equip que assoleixi més punts serà el que passa a la següent eliminatòria.

5.2. Resolució d’empats en qualsevol fase de la competició

a) suma de les puntuacions finals entre els equips implicats
b) suma de pals de tots els enfrontaments

5.3. A cada eliminatòria es disputaran 4 partides per jugador/a, la jornada transcorrerà sense descansos, els equips podran fer els canvis que creguin oportuns.

5.4. Els equips desprès del sorteig previ, s’enfronten entre ells en eliminatòries directes.


6.- Normativa anti-covid

D’acord amb la resolució de salut SLT/2704/2021 de 2 de setembre, els protocols establerts per la federació i aprovats per la Secretaria General de l’Esport son vigents tot i la relaxació en algunes mesures, 1) No és necessària la presentació del full de declaració responsable, tot i que els equips hauran de informar immediatament a la federació si un cop celebrada la competició algun dels esportistes que han assistint donés positiu 2) Està obligat l’ús de mascareta dins de la instal·lació tot i que no és obligatori dur la mascareta per la pràctica esportiva, es procurarà en tot moment mantenir una distància de seguretat entre els contrincants i companys d’equip.

Es permet l’assistència de públic, no és obligat la presa de temperatura a l’entrada de els instal·lacions. A la zona de joc només podran estar els esportistes en joc i els anotadors si fos necessari, els jugadors reserva es mantindran fora de les pistes. Cada esportista es farà responsable de les seves pertinences per traslladar-les d’una pista a l’altre.Barcelona, octubre 2021
   

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades