HOME

     
  
 
 
   
  BASES DE COMPETICIÓ COPA GENERALITAT DE BOWLING 2022-2023

Aquesta competició es regirà per les presents Bases de Competició i per allò que disposa el Reglament de Copa Generalitat i Reglament General de Competicions Oficials de Bowling.

La Copa Generalitat es disputarà per equips, aquest poden ser masculins, femenins o mixtes, cada equip estarà format per 4 jugadors/es, podent-se alinear dos reserves.

La competició serà per eliminatòries previ sorteig un cop tancades les inscripcions.

1. Inscripcions

1.1. Per prendre part en la competició, tots els clubs interessats hi han d’inscriure prèviament el seu equip (dos equips màxim per club). Per això, cal formalitzar el full d’inscripció i fer-lo arribar a la seu de la FCBB o al correu electrònic gerencia.fcbb@fcbb.cat, adjuntant el comprovant d’ingrés de 25 € per equip de drets d’inscripció.

1.2. El preu per jornada es de 60 € per equip


2. Sorteig

2.1. Un cop finalitzat el termini d’inscripció - del 15 de desembre de 2022 al 15 de gener de 2023 - el dia 18 de gener de 2023, a les 10 hores, a la seu de la FCBB, es realitzarà un sorteig per decidir el quadre de la competició, i pot assistir qui vulgui.


3. Calendari

3.1. El campionat es desenvoluparà segons el calendari aprovat per la FCBB i que marqui el sorteig de la competició.

1/16 de final: 29/30 de gener de 2023

1/8 de final: 25/26 de febrer de 2023

1/4 de final: 1/2 d’abril de 2023

Final a 4: diumenge 4 de juny de 2023

3.2. Les instal·lacions de joc es determinaran un cop tancades les inscripcions tenint en compte els equips participants que hagin formalitzat la inscripció.


4. Equips

4.1. Els equips estan formats per 4 jugadors/es titulars i un màxim de 2 jugadors/es reserva.

4.2. És obligatori l’ús de l’uniforme complet del club, polo i pantalons del mateix color, en els equips mixtes les dones podran dur faldilla, pantalons curts o llargs. En cap cas es permet l’ús de pantalons o faldilla texans, tampoc està permès als homes l’ús de pantalons curts.

4.3. Les alineacions dels equips s’han de fer arribar per escrit a l’adreça electrònica gerencia.fcbb@fcbb.cat. El termini màxim per fer-les arribar és el dimarts abans de l’eliminatòria.

4.4. La federació informarà de cada eliminatòria a través del correu electrònic i al web, a l’apartat Convocatòries Copa Generalitat.


5. Sistema de joc

5.1. Equips de 4, enfrontaments individuals tots contra tots en cada una de les eliminatòries, l’equip que assoleixi més punts serà el que passa a la següent eliminatòria.

5.2. Resolució d’empats en qualsevol fase de la competició

a) suma de les puntuacions finals entre els equips implicats
b) suma de pals de tots els enfrontaments

5.3. A cada eliminatòria es disputaran 4 partides per jugador/a, la jornada transcorrerà sense descansos, els equips podran fer els canvis que creguin oportuns.

5.4. Els equips desprès del sorteig previ, s’enfronten entre ells en eliminatòries directesBarcelona, desembre 2022
   

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades